Openingstijden

MA t/m VRIJ 08-17 | ZA 08-12

Klaaswaal

Industrieweg 20 | 0186 - 573300

Noordwijkerhout

Walserij 8 | 0252 - 372377

Rijden op een onverharde ondergrond en gazons vraagt om specifieke kennis en speciale banden. Trekkracht, spoorbreedtes, bodemverdichting, dubbellucht? Wij zijn uw ideale gesprekspartner voor de keuze van de juiste banden en wielen voor de specifieke toepassing van uw landbouwvoertuig. Voor een probleemloze inzet op iedere klus en het hoogste rendement voor uw onderneming.

MONTAGE EN SERVICE OP LOCATIE

Door heel Zuid-West Nederland monteren wij de grootste banden op locatie. Met speciale mobiele serviceapparatuur, voor trekkers, kippers en oogstmachines. Als onafhankelijk bandenservicebedrijf adviseren wij de beste band voor uw specifieke wensen en behoeften. Altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bieden u de keuze uit alle topmerken banden en wielen: Michelin, BKT, Vredestein, Alliance, Molcon, Kleber, OBO, Trelleborg, Mitas, Continental, Nokian, Goodyear, Firestone, Bridgestone, Taurus.

24-UURS PECHSERVICE

Het werk in de landbouw gaat tijdens de oogst dag en nacht door. Daarom bent u bij ons verzekerd van 24-uurs pechservice op locatie, 7 dagen per week. Met een team van vakbekwame bandenspecialisten en vier mobiele servicewagens. Dankzij onze ruime bandenvoorraad staan wij borg voor een snelle levering van alle gangbare merken en maten.

TECHNISCHE EXPERTISE (IF EN VF BANDEN)

Wij hebben veel ervaring in landbouwbanden, ruim 30 jaar. Onze medewerkers geven u graag advies over het juiste product voor uw toepassing. Ook adviseren wij u op het gebied van IF en VF banden. Met IF banden kunt u 20% lager in bandspanning rijden en met VF banden zelfs 40%. Dit is een belangrijke ontwikkeling die u de mogelijkheid geeft om bodemverdichting te verminderen.

MAATWERK WIELEN, WEGEN EN SPANNINGSADVIES

Voor uw toepassing maken wij wielen op maat, afgestemd op uw machine en de gewenste spoorbreedte. Met onze weegplaten meten wij uw machine exact in voor het juiste bandenspanningsadvies. Zo profiteert u van maximale trekkracht, vermindert u slijtage en bodemverdichting en bespaart u brandstof. Bodemverdichting maken wij inzichtelijk met geavanceerde software.

MATCHEN VAN BANDEN EN UITLIJNEN

Heeft u problemen met hoogteslag? Wij meten uw trekker- en kipperbanden uit met onze laserapparatuur en matchen de banden. Wij doen dit zowel in onze werkplaatsen in Klaaswaal en Noordwijkerhout als bij u op locatie met onze mobiele servicewagens. Voor meer informatie: bekijk deze film met uitleg. Is er sprake van ongelijkmatige of bovenmatig brandstofverbruik? Wij controleren de sporing met laserapparatuur en lijnen deze correct uit. Op iedere locatie met verharde ondergrond.

UW VOORDELEN BIJ BANDENSERVICE ZUID-WEST

Voor een optimaal rendement van uw bedrijf bent u gebaat bij de beste band voor uw landbouwmachines. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring binnen uw sector waarmee u direct uw voordeel doet. Hetzelfde geldt voor de meerwaarde van onze mobiele servicewagens en de vele extra technische services die wij u bieden. Daarom kiest u voor Bandenservice Zuid-West:

  • 24/7 mobiele service en reparatie bij u op locatie
  • Uitstekende kennis van uw bedrijf en branche
  • Persoonlijk advies op maat door onze vertegenwoordigers
  • Ruime keuze uit vele topmerken
  • Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
  • Snelle levering en service vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout
  • Vakkundig coveren van versleten banden voor hergebruik
  • Milieuvriendelijke afvoer en recycling van afgekeurde banden
  • Eenvoudige webshop
  • Michelin Exelagri partner

Kijk voor ons complete aanbod banden, wielen en toebehoren op: www.trekkerbandenmarkt.nl

ONZE MERKEN
michelin_logoBKT logovredestein 1 alliance logo1molcon logokleber logooboLogo_Trelleborgmitas logocontinental logonokian logogoodyearfirestone logobridgestonetaurus logo

Neem direct contact op met een productspecialist:

Piet van der Veer – Verkoop Klaaswaal – 0186 741743 – piet@bandenservicezuidwest.nl

Rene Schilperoord – Verkoop Klaaswaal – 0186 741744 – rene@bandenservicezuidwest.nl

Marius Dorst – Verkoop Klaaswaal – 0186 741742 – marius@bandenservicezuidwest.nl

Jaap Vollaard – Verkoop Noordwijkerhout – 06 4990 1775 – jaap@bandenservicezuidwest.nl

KLAASWAAL
Industrieweg 20 | 3286 BW Klaaswaal | +31 (0) 186 - 573300
NOORDWIJKERHOUT
Walserij 8 | 2211 SJ Noordwijkerhout | +31 (0) 252 - 372377