Openingstijden

MA t/m VRIJ 08-17 | ZA 08-12

Klaaswaal

Industrieweg 20 | 0186 - 573300

Noordwijkerhout

Walserij 8 | 0252 - 372377

BEDRIJF

Bandenservice Zuid-West B.V. is uw specialist in grote banden. Trekkers, landbouw- en grondverzetmachines: voor ieder zwaar voertuig leveren wij de ideale band, van alle toonaangevende merken. Maar ook voor vrachtwagens en personenwagens. Met uw keuze voor Bandenservice Zuid-West krijgt u bijna 30 jaar ervaring en expertise bij. Een belangrijke meerwaarde voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

BSZW poster Missie en Kernwaarden-Web-700px-breed

SERVICE ALS BASIS

Een band verkopen kan iedereen, maar Bandenservice Zuid-West maakt voor u het verschil met kwaliteit, vakkennis, ervaring en service. Dagelijks staat een team van 18 specialisten voor u klaar vanuit onze werkplaatsen in Klaaswaal (sinds 1987) en Noordwijkerhout (sinds 2012). Voor snelle en vakkundige montage, balanceren, uitlijnen, repareren, vulkaniseren en herprofileren.

24-UURS PECHHULP

Stilstand kost uw bedrijf geld, dus wilt u 24 uur per dag over uw wagen- en machinepark kunnen beschikken. Daarom bieden wij u de zekerheid van 24-uurs mobiele pechservice. Hiervoor zetten wij vier geavanceerde mobiele servicewagens in, waarmee wij overal op afroep te hulp schieten voor een spoedreparatie of een nieuwe band. Bij u op het bedrijf, langs de weg of midden op het land.

SPECIALIST IN GROTE BANDEN

Landbouw en grondverzet stellen specifieke eisen aan voertuigen en banden. Bandenservice Zuid-West is van huis uit specialist in deze uitdagende sectoren en kent daarom uw specifieke wensen en behoeften. Grote banden monteren wij snel en vakkundig ter plaatse. Specifieke banden voor ploegen, bollenteelt en sportvelden, of trekkers nauwkeurig inmeten? U zegt het maar, wij zorgen ervoor!

WEBSHOP

U wilt weten welke aanbiedingen we op voorraad hebben? Sinds 2009 vindt u op onze webshop www.trekkerbandenmarkt.nl meer dan 6.000 producten in de categorieën landbouw, grondverzet, industrie en vrachtwagen. Zowel nieuw als demontage en gebruikt. Voor eenvoudig online bestellen en snelle levering door heel Nederland en België. Bandenservice Zuid-West is op beide vestigingen (Klaaswaal en Noordwijkerhout) VACO-Erkend en Michelin Exelagri partner.

KLANTEN-BEOORDELING: 8,5

Het is voor u belangrijk te weten of we ook de service en kwaliteit bieden die we u beloven. Onze klanten waarderen ons gemiddeld op een 8,5 en 100% beveelt ons aan (op basis van 619 beoordelingen per maart 2019). Hier zijn wij natuurlijk trots op. U kunt de beoordelingen hier bekijken.

KLAASWAAL
Industrieweg 20 | 3286 BW Klaaswaal | +31 (0) 186 - 573300
NOORDWIJKERHOUT
Walserij 8 | 2211 SJ Noordwijkerhout | +31 (0) 252 - 372377